Najnovšie recenzie zo sekcie Stolčeky
male, stohovatelne idealne do malych bytov
- Nesprávne uvedené rozmery
výborný produkt
- kvalita vyhotovenia
Stolička bola nepoužiteľná. Klin dolnej priečnej vzpery vypadával. Stolička bola celkovo nestabilná. Z vnútornej strany boli tmavé fľaky. Na niektorých miestach bolo veľmi zlé opracovanie.
Stolička, ktorá mi bola dodaná je nevhodná pre deti, kvôli zlému opracovaniu a rozhodne je nevhodná ako schodík na ktorý sa stúpa, kvôli nestabilite.
Tovar som reklamoval a reklamácia bola obchodom uznaná.
- super :-)))
- spoľahlivá
- Stupienok je veľmi praktický do kúpeľne k umývadlu pre deti, je stabilný, protišmykový.
stabilna
- Stolička nižších rozmerov, dá sa nastaviť do troch poloch, ľahká, stabilná...
- Minimálna práca pri montáži
Pohodlne sprchovanie.
Produkt som nekupovala za ucelom stolicky, ale za ucelom stojanu pod kvety. Je skvely. Moznost vyuzitia v pripade pitreby ako stolicka je bonusom. Taktiez ho mam aj ako stolik v detskej izbe. Takze stolicka nemusi sluzit len ako stolicka, jej vyuzitie je sirsie. Farba biela, co je uplne vyhovujuce a neutralne,cim nic nikdy nepokazite. Vrelo odporucam. Cenovo je tiez uplne idealna.
sikovna stolicka pre male deti - je velmi lahka , prenosna - len skoda ze nebola v bielej
- Dizajnove sa hodi do kupelne a vnucka je spokojna,je stabilny a nesmyka sa
- Nemam
- Pekny dizajn
- Prijatelna cena
- Ucel plni
zatiaľ som nevýhodu nezistila
Stolček nám pekne ladi s el. klavírom čo máme doma,akurát prostredná nastavovacia skrutka sa musí šrubovať to mi trochu vadí,ale to sa nastavuje raz za čas,inak za tu cenu celkom v poriadku
Nový tovar, nie je čo riešiť.
Krásna farba ... super krajšie ako na obrázku
- Dobra cena.
Odporúčam ostatným.
Zobrazujem 61 - 80 zo 89 recenzií « Predchádzajúci 1 2 3 [ 4 ] 5 Ďalšie »